Vanaf zaterdag 9 maart 2024 is het lekkerste boerensoftijs weer bij ons te vinden!

Ja de softijsmachine is weer uit zijn winterslaap en we kunnen niet wachten om u weer te mogen verwelkomen voor het softijs! Hopelijk tot snel!


Softijsmachine in winterslaap...

Na een geweldig seizoen is de Softijsmachine vrijdag 3 november in winterslaap gegaan. Inmiddels hebben we de machine ook uit de Softijskoe gehaald en in de winterstalling gezet. Dit seizoen zijn er totaal 11.145 verkocht. Wauw! Dit overtrof ook onze verwachtingen! Doel was om de 10.000 te halen. We willen iedereen bedanken die hieraan bij gedragen heeft! Voor de komende winter hebben we een nieuwe variant van de boerensoftijs. Namelijk ingevroren in een bakje met een heerlijk sausje. Zo hoeft u niet de hele winter zonder boerensoftijs te zitten . De verkoop vind plaats in de Softijskoe. De ijsjes kosten €1.50 per stuk en als je er 10 neemt ben je voordeliger uit. Hoe kan dit ijsje goedkoper zijn? Dat komt omdat het bakje veel goedkoper is dan het luxe hoorntje dat we normaal gebruiken. Oja, deze ijsjes staan in de Ola vriezer. Let op voor de boefjes. We hebben camera toezicht, zowel binnen als buiten de Softijskoe. Bij diefstal worden camera beelden gedeeld op sociale media en wordt aangifte gedaan bij de politie. Ook hiervoor geld. EERLIJK DUURT HET LANGST.

 


Boerensoftijs

Boerensoftijs is een uniek concept dat ontstaan is tussen melkveehouders en het bedrijf Dupon. Boerensoftijs wordt gemaakt met dagverse melk van eigen boerderij. Hierdoor creëren we een unieke romige smaak die je verder nergens vind. Door het pasteurisatie systeem van de softijsmachine is kwaliteit gewaarborgd. De machine heeft een zelfbedieningsmodule, waardoor u zelf dit heerlijke ijsje kunt tappen.

 

Op ons landelijke terras met uitzicht over de polder kunt u genieten van u zelfgetapte ijsje. Een rondje door het mini maisdoolhof maakt het bezoek aan de Softijskoe compleet.

Uiteraard kunt u ook voor een kopje koffie/thee bij ons terecht.